GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN - Demirciler Ortaokulu

May

İlgili içeriğin bulunduğu videolar ve detaylı sunumlara sitemiz anasayfasında bağlantılar kısmında bulunan Mesleki Eğitim  linkinden ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuzda sekizinci sınıf öğrencilerine mezuniyet programı düzenlendi.Okul Yöneticileri ,öğretmenler ,veliler ve okul aile birliği temsilcilerinin katıldığı programda öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.Okul Müdürü Ali BAYRAM öğrencilere başarı dilerklerini ve iyi temennilerini iletti.

May

Yapılan kutlamada günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirler okundu, İngilizce şarkılar söylendi. Balon patlatma, sandalye kapma, elma yeme yarışmalarına katılan öğrencilerimiz eğlenceli vakitler yaşadı.Program sonunda halaylar çekip dans eden öğrencilerimiz kendilerine armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı bir şenlik havasında kutladılar.